Хороскоп за неделя, 27 септемвриОвен –Това е ден за размишление. Не

...
Хороскоп за неделя, 27 септемвриОвен –Това е ден за размишление. Не
Коментари Харесай

Вярвайте в изпълнението на най-силните си желания, защото днес всичко е възможно

 Хороскоп за неделя, 27 септември

Овен  –Това е ден за разсъждение. Не се фокусирайте върху дребните неща. Променете тактиката, с цел да постигнете мечтаните резултати. Излезте на открито, избягвайте уединението. Светът ви зове.

Телец  –Време е за ново начало и елементарно ще извършите нужните промени в рутината си. Полезно е да се изготви проект за деяние за бъдещето. Хубаво е да отделите време за фамилията и приятелите.

Близнаци  – Запазете успокоение, в случай че се сътвори напрегната обстановка. Не се оставяйте на страстите да ви управляват, не вземайте значими решения под въздействието на импулсивни стремежи. Добро време за усамотение, медитации и релаксираща отмора.

Рак  – Добра концепция е да запазите успокоение и да не реагирате прекомерно на провокации от страна на другите. Ако се усещате изтощени, не се насилвайте да вършиме нищо принудително. Отпуснете се, наспете се добре, починете си.

Лъв  – Ще бъде замайващ ден, само че не позволявайте това да ви тормози, тъй като сте в добра позиция да подредите всичко без прекомерно доста проблеми. Вие сте доста покрай реализиране на задачите си. Малко повече самообладание от ваша страна и скоро ще бъдете добре възнаградени.

Дева  – Добра концепция е да излезете на открито и да се срещнете с хора, защото по този метод може фактически да намерите това, което търсите. Ако не ви се излиза, направете онлайн среща с другари, ще се разтоварите.

Везни  – Препоръчително е да не позволявате на вашия възторг да ви отнесе, тъй че да загубите контакт с действителността. Личните ви финанси изискват по-зряло отношение от ваша страна.

Скорпион  – Днес съществува заплаха да попаднете под въздействието на личните си илюзии и самозаблуда. Оставете всичко друго и наблегнете на здравословната отмора. Добре е да отделите повече внимание на себе си, на вашето здраве и да презаредите батериите.

Стрелец – От вас зависи да измененията това, което не ви харесва. Затова се организирайте и измислете тактика, която ще ви помогне да уредите делата си, без прекомерно доста звук и непотребен стрес.

Козирог  –Ще се наложи да се справите с някои належащи фамилни въпроси. Трябва да измененията радикално позицията си и да намерите радикални решения, които да ви оказват помощ да сложите завършек на избрани проблеми.

Водолей  – Избягвайте да режете клона, на който седите! Правенето на неверен ход в този момент може да ви води по неверен път и може да се окажете изправени пред задънена улица. По-добре да сте малко търпеливи.

Риби  – Прекарайте деня вкъщи със фамилията си, просто правете това, което ви харесва: четете книги, гледайте филми, гответе вкусна и здравословна храна. Чудесен ден да изключите телефона и просто да се откъснете от целия свят. 

Символ на деня е Звездата. Тя ни приканва да имаме вяра в осъществяването на нашите най-дълбоки стремежи, тъй като всичко е допустимо, до момента в който вярата е жива. Ден за съзидание. Благоприятно за започване на нови неща. Успехът ще ви съпътства. Търсете източници на ентусиазъм и оптимизъм. Продължавайте да помагате на другите. Не унищожавайте плодовете на вярата - събирайте плодовете на вярата. Направете преоценка на виталните си полезности, тогава пред вас ще се открият нови вероятности и нов живот. Не допускайте подозрението да пропълзи във вашата душа.

Ден, в който се реализира връзка към тайните източници на познание и доста неща хората стартират да вършат интуитивно, неумишлено. Претворете всичко в живота, което сте отлагали, само че не претоварвайте организма си. Всяка отмалялост е рискова. Днес можете да постигнете духовна автономия, да се вглъбите по-дълбоко в себе си, само че не е нужно да бъдете в усамотение. Благоприятно за фамилни събирания.

Имайте религия в сърцата си, носете вярата в себе си и отдавайте обич!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР